Πολιτικής Επιστροφής

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Καλωσορίσατε στο New Diet Club Online!


Το New Diet Club Online ανήκει και λειτουργεί από τη New Diet Club Online Ltd.

Αυτή η Πολιτική Επιστροφής  ισχύει για όλα τα προϊόντα που αγοράζονται μέσω:


https://mynewdietclub.com


Η Πολιτική Επιστροφής  αποτελεί μέρος και πρέπει να διαβαστεί σε συνδυασμό με τους Όρους και Προϋποθέσεις, την Πολιτική Απορρήτου και την Πολιτική Αποστολής. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε αυτήν την Πολιτική Επιστροφών ανά πάσα στιγμή.ΓΕΝΙΚΑ


Γίνονται μόνο επιστροφές χρημάτων, αφού το προϊόν φτάσει στον προορισμό του και παραληφθεί από τον αγοραστή, δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων για προϊόντα που βρίσκονται υπό διαμετακόμιση για παράδοση ή δεν έχουν παραδοθεί ακόμη.


Δεν δεχόμαστε επιστροφές χρημάτων σε ψηφιακά προϊόντα (Ebooks - Προγράμματα Διατροφής/ Γυμναστικής/ Αποτοξινώσεις).


Δεχόμαστε επιστροφές χρημάτων μόνο για φυσικά προϊόντα. Εξαιρούνται τα προϊόντα προσωπικής υγιεινής και τα ηλεκτρονικά προϊόντα.


Δεχόμαστε επιστροφές χρημάτων για προϊόντα ομορφιάς (εκτός: κρέμες σώματος, τζελ, σαπούνια, κραγιόν ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να έρθει σε άμεση επαφή με το σώμα) και οποιουδήποτε είδους συμπληρώματα που δεν είναι κατεστραμμένα ή έχουν ανοιχτεί.


Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται.


Η Πολιτική Επιστροφής χρημάτων δεν επηρεάζει τα νόμιμα δικαιώματά σας.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ


Η ικανοποίηση των πελατών με τα προϊόντα μας είναι σημαντική για εμάς, επομένως πραγματοποιούμε επιστροφές και επιστροφές χρημάτων, εάν ο πελάτης δεν είναι ικανοποιημένος με τα προϊόντα μας. Οι αγορές που πραγματοποιούνται στον ιστότοπό μας ενδέχεται να επιστραφούν για επιστροφή χρημάτων εντός14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης. Εάν έχουν περάσει 14 ημέρες από την παράδοση του προϊόντος, δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων.


Οι πελάτες είναι υπεύθυνοι για τα έξοδα αποστολής και τη διαχείριση των χρεώσεων που σχετίζονται με τα αντικείμενα αποστολής πίσω σε εμάς.


Παρακαλώ επικοινωνήστε στοinfo@mynewdietclub.com για περισσότερες οδηγίες.ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ


  • Θα πρέπει να γνωρίζουμε τον αριθμό παραγγελίας σας.
  • Τα αντικείμενα  πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση (χωρίς σημάδια, αμετάβλητα και άθικτα).
  • Όλες οι επιστροφές πρέπει να συνοδεύονται με το τιμολόγιο/απόδειξη σας ως απόδειξη αγοράς.
  • Κάθε αντικείμενο που έχετε αποδεχτεί και μετά επιστρέψει είναι δική σας ευθύνη μέχρι να φτάσει στην αποθήκη μας. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι στέλνετε το προϊόν σας σε εμάς χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία παράδοσης που σας ασφαλίζει για την αξία των προϊόντων. Συσκευάστε το προϊόν με ασφάλεια.
  • Τα έξοδα επιστροφής αποστολής και οι χρεώσεις χειρισμού δεν επιστρέφονται.
  • Το New Diet Club Online διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει τυχόν επιστροφές που δεν συμμορφώνονται με την Πολιτική Επιστροφής χρημάτων. Επιστροφές που δεν πληρούν την Πολιτική Επιστροφής μας μπορούν να αποσταλούν στον πελάτη με δική τους χρέωση.


ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ


Μπορείτε να στείλετε email στοinfo@mynewdietclub.com για να ζητήσετε ακύρωση ή να κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές στην παραγγελία σας. Μπορούμε να ακυρώσουμε ή να αλλάξουμε την παραγγελία σας μόνο αν αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό επεξεργασία. Δυστυχώς, το New Diet Club Online δεν μπορεί να κάνει αλλαγές για παραγγελίες που έχουν ήδη αποσταλεί.


Αλλαγέςδεν γίνονται δεκτές σε ψηφιακά προϊόντα (Ebooks - Προγράμματα Διατροφής/ Γυμναστικής/ Αποτοξινώσεις).


Ακυρώσεις γίνονται δεκτές μόνοεντός μίας ώρας (1 ώρας) από την στιγμή που υποβάλατε την παραγγελία σας στα συγκεκριμένα προϊόντα (Προγράμματα Διατροφής/ Γυμναστικής/ Αποτοξινώσεις). ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΑ Ή ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ


Κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε και προσπαθούμε να αποτρέψουμε οποιαδήποτε ζημιά στα αγαθά σας κατά τη μεταφορά, είναι πιθανό να προκύψουν προβλήματα. Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση που παρουσιάστηκε, στόχος μας είναι να παρέχουμε πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση (Μόνο σε αυτές τις περιπτώσεις το κόστος αποστολής θα επιστραφεί).


Αντικαθιστούμε αντικείμενα μόνο εάν είναι ελαττωματικά ή κατεστραμμένα από δική μας υπαιτιότητα (δεν φέρουμε ευθύνη εάν το προϊόν καταστράφηκε κατά την μεταφορά). Εάν πρέπει να το ανταλλάξετε με το ίδιο αντικείμενο ή χρειάζεστε επιστροφή χρημάτων, στείλτε μας ένα email στοinfo@mynewdietclub.com , με τον αριθμό παραγγελίας σας.


Να θυμάστε ότι έχετε14 ημέρες από την ημέρα παράδοσης του προϊόντος για να ζητήσετε την ανταλλαγή του προϊόντος με το ίδιο ή παρόμοιο ή να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων.ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΑΣ


Μόλις ληφθεί και γίνει αποδεκτή η επιστροφή σας, περιμένετε 7 έως 10 εργάσιμες ημέρες για την επεξεργασία της επιστροφής σας. Εάν η επιστροφή σας δεν πληροί τους όρους που αναφέρονται, το πακέτο θα σας σταλεί πίσω με δικά σας έξοδα. Εάν η επιστροφή σας γίνει αποδεκτή, η επιστροφή χρημάτων θα εκδοθεί και θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης επιστροφής. Η επιστροφή χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί μέσω της αρχικής μεθόδου πληρωμής, με το ποσό της αποστολής επιστροφής να αφαιρείται από την επιστροφή χρημάτων.Μη Παραδοτέα Πακέτα


Τα μη παραδοτέα πακέτα που επιστρέφονται σε εμάς δεν θα αποσταλούν αυτόματα. Εάν θέλετε να κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές στη διεύθυνση παράδοσης, είστε υπεύθυνοι για τυχόν νέα έξοδα αποστολής.


Όλες οι επιστροφές πρέπει να γίνουν εντός 14 ημερών από την παραλαβή των αντικειμένων. Προτείνουμε να ελέγξετε κάθε χαρακτηριστικό του προϊόντος πριν πραγματοποιήσετε την αγορά. Λάβετε υπόψη ότι το προϊόν πρέπει να μας αποσταλεί μεδικά σας έξοδα.ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


Θα είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή των δικών σας εξόδων αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος σας. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται. Εάν λάβετε επιστροφή χρημάτων, το κόστος αποστολής επιστροφής θα αφαιρεθεί από την επιστροφή χρημάτων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καταγράψει τον αριθμό παρακολούθησης, επειδή δεν μπορούμε να εκδώσουμε επιστροφή χρημάτων έως ότου το γραφείο μας επιβεβαιώσει την παραλαβή των επιστρεφόμενων εμπορευμάτων. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για χαμένα πακέτα.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την Πολιτική Επιστροφών, επικοινωνήστε μαζί μας, μέσω της σελίδας επικοινωνίας ή επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση:


Email: info@mynewdietclub.com
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 210 692 3660

Κάνε εγγραφή στο newsletter εάν θες δώρα και αποκλειστικές εκπτώσεις!

Εγγραφή