ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


Καλωσήρθατε στο New Diet Club Online!


Το New Diet Club Online ανήκει και λειτουργεί από τη New Diet Club Online Ltd.

Αυτή η Πολιτική Αποστολής ισχύει για όλα τα προϊόντα που αγοράζονται μέσω:


https://mynewdietclub.com


Το New Diet Club Online δεσμεύεται να παραδώσει το προϊόν σε άριστη κατάσταση στη διεύθυνση που υποδεικνύει ο πελάτης στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς.

Προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η παράδοση, ευχαριστούμε τον πελάτη που υποδεικνύει μια διεύθυνση στην οποία η παραγγελία μπορεί να παραδοθεί εντός κανονικών εργάσιμων ωρών.NEW DIET CLUB ONLINE - ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ


Οι αποστολές γίνονται μέσω της DHL.


Οι παραγγελίες του New Diet Club Online αποστέλλονται και παραδίδονται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή - 9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.). Για λόγους ασφαλείας, το New Diet Club Online δεν θα στείλει παραγγελία σε ταχυδρομικά κουτιά ή στρατιωτικές βάσεις, ούτε θα δεχτεί οποιαδήποτε παραγγελία όταν δεν είναι δυνατό να προσδιοριστεί ο παραλήπτης της παραγγελίας και η διεύθυνσή της.
ΧΡΟΝΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ


Οι παραγγελίες θα αποσταλούν εντός 1-3 εργάσιμων ημερών μετά την αγορά.

Σημείωση: Οι χρόνοι επεξεργασίας παραγγελιών και οι χρόνοι αποστολής είναι διαφορετικοί.


7 - 14 εργάσιμες ημέρες.


(Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία παράδοσης του πελάτη).
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


Το New Diet Club Online παρέχει τους αριθμούς παρακολούθησης, μεταξύ 1 - 3 ημερών μετά την παραγγελία. Μόλις αποσταλεί η παραγγελία σας, θα σταλεί μια ειδοποίηση στη διεύθυνση email που δώσατε κατά την ολοκλήρωση της αγοράς. Θα περιέχει έναν αριθμό παρακολούθησης, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την παραγγελία σας ως στην πόρτα σας.


ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ


Το New Diet Club Online δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην αποστολή ή παράδοση, λόγω φυσικών ή ανεξέλεγκτων γεγονότων. Επιπλέον, το New Diet Club Online δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις που σχετίζονται με τον ίδιο τον ταχυμεταφορέα (όπως εκτελωνισμός). Δυστυχώς, δεν έχουμε τον έλεγχο αυτών των καθυστερήσεων.Ο χρόνος παράδοσης δεν περιλαμβάνει Σάββατο, Κυριακή ή αργίες.
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ


Εάν κατά τη στιγμή της παράδοσης, ο πελάτης δεν βρίσκεται στη διεύθυνση παράδοσης ή εάν δεν είναι δυνατή η παράδοση του δέματος σε οποιονδήποτε υπεύθυνο, το προϊόν πρέπει να επιστραφεί και ενδέχεται να ισχύουν επιπλέον χρεώσεις για τα έξοδα αποστολής.ΛΑΘΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ


Το New Diet Club Online δεν θα αναλάβει χρέωση, ούτε θα κάνει επιστροφές για χαμένα ή μη παραδοθέντα πακέτα, για λανθασμένες διευθύνσεις αποστολής, φροντίστε να παρέχετε σωστές και ακριβείς διευθύνσεις αποστολής, κατά τη στιγμή της αγοράς.ΑΣΦΑΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ


Το New Diet Club Online συνιστά στους πελάτες να παρέχουν μια ασφαλή διεύθυνση παράδοσης, για παράδειγμα το σπίτι ή τον τόπο εργασίας σας. Το New Diet Club Online δεν φέρει ευθύνη για χαμένα ή κλεμμένα δέματα.ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ (EBOOKS - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ/ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ)


Τα ψηφιακά προϊόντα είναι διαθέσιμα για λήψη μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή. 


Τα προγράμματα διατροφής / γυμναστικής / αποτοξινώσεις θα αποστέλλονται αφού έχει πρώτα απαντηθεί το ερωτηματολόγιο και θα αποστέλλεται στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση ή αλλού κατόπιν συνεννόησης.


Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη λήψη των προϊόντων, επικοινωνήστε μαζί μας.
ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΣ ΦΟΡΟΣ


Λάβετε υπόψη ότι τυχόν επιπλέον έξοδα που σχετίζονται με τον φόρο εισαγωγής / τελωνείο αποτελούν ευθύνη του αγοραστή. Ελέγξτε την πολιτική των χωρών σας σχετικά με την εισαγωγή αγαθών, καθώς δεν μπορούμε να σας  το παρέχουμε αυτό.ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ


Κάθε παράδοση θεωρείται ότι πραγματοποιείται από τη στιγμή κατά την οποία το New Diet Club Online καθιστά το προϊόν διαθέσιμο στον αγοραστή, το οποίο υλοποιείται μέσω του συστήματος ελέγχου που χρησιμοποιείται από την εταιρεία ταχυμεταφορών.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Εάν έχετε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με αυτήν την Πολιτική Αποστολής, επικοινωνήστε μαζί μας, μέσω της σελίδας επικοινωνίας ή επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση:


Email: info@mynewdietclub.com
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 210 692 3660
Κάνε εγγραφή στο newsletter εάν θες δώρα και αποκλειστικές εκπτώσεις!

Εγγραφή